"Jornades Dafo" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Avui se celebra la segona volta de les Jornades DAFO d'aquest curs 2021-2022. La primera va tocar a la Seu Vella i ara és el torn de Tarragona. En aquesta edició tarragonina es buscarà els nexes d'unió entre Lleida i Tarragona amb la mirada en el "Turisme i els sectors estratègics per a l'economia de les persones". La cita té lloc al Palau de Congressos de Tarragona.


Unes jornades, on com veurem avui durant l'Un Dia Més, on parlarem amb, per exemple, els membres del Col·legi d'Economistes de Catalunya, la inversió pública en infraestructures és clau. Ahir ens llevàvem amb l'horrible notícia, no per bastament sabuda, sobre el fet que Catalunya estava a la cua en l'execució d'obra pública de l'estat.


Ahir, el govern espanyol va donar moltes excuses i raons i si m'ho permeten per ser planers, un munt de "bla, bla, bla...". La raó és que hi ha menys inversió i que Catalunya, i sobretot les zones com Tarragona i Lleida, més allunyades de la capitalitat barcelonina, per això focus de debat de les Jornades DAFO, perden competitivitat.Cal que es posin les piles i deixar el "bla, bla, bla" per fets. D'amor i paraules no es menja.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward