La novel·la de misteri i els llibres sobre el procés, entre els més sol·licitats per regalar aquest Nadal

La novel·la de misteri i els llibres sobre el procés es troben entre els més sol·licitats per regalar aquest Nadal. Aquesta època de l'any és una de les més importants per al sector del llibre, juntament amb Sant Jordi.


"Des de finals d'octubre i durant el novembre ja han sortit llibres importants que durant el Nadal estan funcionant bé", explica a Ua1 Lleida Ràdio el president del Gremi de Llibreters de les Terres de Lleida i propietari de la Llibreria Caselles, Jordi Caselles. Algunes d'aquestes són 'Paraules que tu entendràs' de Xavier Bosch, 'La memòria de l'aigua' de Montse Barderi o 'La cara nord del cor' de Dolores Redondo. 


En l'àmbit de la no ficció, Caselles explica que "el tema del procés sembla que és un àmbit on no s'acaben, i tots van tenint la seva sortida". 'Cataluña año zero' del periodista Ernesto Ekaizer, 'L'encàrrec' de Xavier Melero, advocat de Quim Form, o 'Persistim', que recull l'experiència de Jordi Turull a la presó. 


Caselles explica que la temàtica i els autors locals són un altre dels àmbits que tenen tirada en aquestes dates. Alguns dels títols més destacats són 'La força dels records: Lleida 1935-1942', format per relats de persones que expliquen la seva experiència durant la Guerra Civil; 'Els secrets de l'Horta' de Joan Pifarré, 'Sóc Ponent' d'Ignasi Revés o 'Agujeros en la Luna' d'Antonio López. 


Tot plegat en una època que és intensa per a les llibreries, i en la qual comerços de referència, com és la Llibreria Caselles a la capital del Segrià, obriran tots els festius d'obertura comercial.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward