"No beguin massa aigua" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Sembla que deixarem de parlar de sequera. Com a mínim això sembla, ja que ens esperen set dies passats per aigua. No cal, però, avançar-nos a la meteorologia, perquè ja se sap que d'allò que s'espera a allò que passi, quasi sempre hi ha certa diferència. Però un cop més ha passat.


Temps sense ploure que ens ha donat per a reflexionar sobre la gestió de l'aigua, sobre el canvi climàtic... cert, la guerra d'Ucraïna ha fet que això passés a un segon terme, és clar, però també hauríem d'anar afrontant que els recursos naturals són finits...


Sí, cert... l'aigua, però el petroli, per exemple (es pot dir que l'extracció del líquid mineral és natural? Sincerament, no ho sé).


L'aigua, segurament no s'acabarà com el petroli, malgrat tot sí que no caurà igual a tot arreu. Que ens hem de reconvertir ho sabem tots, ciutadans, pagesos que treballen la terra, i mirin... fins i tot els mandataris i els dirigents d'empreses... tanmateix, aquests no els hi ve de gust parlar-ne, que sinó, no fan beneficis. Com a molts, com han fet amb la calefacció, diran que si fa falta aigua, doncs beguin menys.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward