"Jornades DAFO" l'editorial de l'Un Dia Més

Les jornades DAFO d'avui a la Seu Vella de Lleida són una mostra de la voluntat de l'empresariat de reinventar-se i buscar solucions per tal de donar una nova empenta al 2022. Les dades pandèmiques no reforcen gaire el futur, que més aviat es veu negre sanitàriament parlant, però cal donar-li la volta i veure'l amb cert optimisme. Però per fer-ho és evident que cal buscar el diagnòstic de base per tal d'emprendre el dur moment de l'escalada, que ha d’arribar, més d’hora que tard. Un moment difícil, però esperançador.


Com estem? Què ens ha fallat? Què ens falta?


Les jornades DAFO busquen aquest nexe, i ho fa buscant sinergies entre dos territoris com són Lleida i Tarragona. Dos indrets, que en moltes qüestions, malauradament van de la mà. I dic malauradament perquè són situacions que cal afrontar com la despoblació, el problema de formar part de la "perifèria" de Barcelona i només comptar amb qüestions com l'abocament de residus o altres serveis que la capital i el seu entorn no vol...


Però també hi ha coses positives i que porten a l'optimisme. Les possibilitats que s'obren amb les noves vies de comunicació i aquelles que han quedat alliberades de pagament, la capacitat productiva en l'agroalimentació i la connexió amb la resta d'Europa.


Avui, justament, parlarem de les coses bones i també dolentes per mirar el futur. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward