"L'oferta de Pereira pel Lleida Esportiu" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Segons assenyala avui el diari Segre, l'exjugador de la Unió Esportiva Lleida i empresari gallec, Luis Pereira, voldria adquirir el Lleida Esportiu, tot fent-se càrrec dels deutes del club. Sembla que ja s'hauria reunit amb el president Jordi Esteve, segons assenyala el rotatiu, i que ho farà aviat amb la Paeria.


Qui és Pereira? Doncs fent una recerca ràpida a internet veiem que Luis Ramón Pereira Barreiro, té al voltant de 62 anys, va néixer a Vigo i, segons assenyala la darrera informació trobada, és un empresari establert a Ginebra des de la dècada dels anys 90. Durant la seva joventut va ser futbolista professional, començant la seva carrera al filial del Celta de Vigo, amb qui va debutar de la mà de José María Maguregui. També va ser internacional sub 21 en dues ocasions. No va arribar a triomfar al conjunt gallec, i és aleshores quan va ser cedit al Lleida. Més tard va passar pel Jaén i el Recreativo de Huelva, amb una fugaç estada al Sevilla, on no va arribar a jugar.


Posteriorment, Luis Pereira va marxar a provar fortuna a Suïssa, on es va establir de manera definitiva, i on va penjar les botes i va deixar el futbol, a mitjans dels 80. Al país helvètic es va convertir en un empresari de diversos sectors, amb negocis relacionats amb l'art i un altre, amb la intermediació. També va dirigir una altra empresa relacionada amb els drets d‟imatge d‟esportistes.Veurem què passa i si tira endavant aquesta oferta. El que és segur és que a hores d'ara totes les ofertes, com a mínim, seran escoltades. Sembla que un canvi, sigui en el sentit que sigui, pot ser imminent. Veurem si és Pereira o si arriben altres ofertes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward