"Peloteros" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Whatsapp, Facebook i Instagram han recuperat l'activitat després de sis hores d'interrupció per causes que encara no han transcendit. Han sofert una falla en l'àmbit global, la més gran de la història de les tres marques. Durant tota la tarda usuaris d'arreu del món han experimentat problemes de connexió, segons han recollit multitud de missatges a les xarxes socials. La incidència ha començat uns minuts abans de les sis de la tarda.


Després analitzarem com ha passat això i quina repercussió té, sobretot per als propietaris de la companyia. Però parlem de la nostra realitat, la del mundà. Ahir molts vam haver de fer allò que feia temps que no fem amb determinades persones, és a dir trucar. Es van acabar, durant una estona, les notes d'àudio odioses, els missatges amb icones ridícules per tal de denotar la ironia que li volem donar al missatge, els textos, moltes vegades plens de faltes que ens fan mal als ulls... Vaja, un alleugeriment momentani.

Ara, la realitat és que tots, o molts, vam patir, i molt. No estem acostumats a viure sense xarxes i això és un problema. Hem perdut l'hàbit de viure la realitat no connectada. Potser ens han de desendollar més habitualment, a veure si així avancem una mica.Mirin, Ja saben que sóc un bon cruyffista. Un pesat, sí, ja ho sé. Però en Johan tenia una de les seves màximes que deia així: els bons jugadors són aquells que aixequen el cap i no miren la pilota. Amb el mòbil estem tot el dia mirant cap a baix i no aixequem el cap per mirar què passa al nostre entorn. Potser hem de ser més "peloteros" de la vida i deixar el mòbil a banda... El primer jo, evidentment.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward