"Sense milongues" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Doncs, per no deixar d'estar a la moda amb la resta de poblacions importants de Catalunya, Lleida ja està entre les grans poblacions que formen part del club de tancament de la 1. És a dir, i sense fer broma, les dades marquen que la capital del Segrià estigui també entre les poblacions que han de tenir toc de queda a partir de la 1 de la matinada.


Ja es veia a venir. Si s'obre una segona planta de covid a l'Arnau no és per gust. La situació és tensa i complicada i sembla que hi ha qui no ho vol veure. És trist que encara hi hagi gent que negui l'evidència d'un virus que ens està afectant a tots, sigui quina sigui la ideologia, l'edat o l'estatus social... Bé, si ets pobre, i de certa edat ho tens més magre que els joves, i sobretot ho tens pitjor que els rics, siguin grans o petits... Com sempre.


Això avui, que justament, en principi, ja es podran comprar test d'antígens a la farmàcia. Veurem si són accessibles a tothom i també si es fa un ús correcte. No cal ser molt espavilat per imaginar que amb l'excusa del test hi haurà molta gent que, com diuen els argentins, explicarà "milongues" per tal de saltar-se la llei i fer el que cregui. Que quedi clar, fer un test no suposa poder fer el que vulguis. Per això desitgem que no sigui un nou “efecte escut” com va ser la flexibilització de la mascareta, que ens ha portat, de nou, a aquest carreró sense sortida, pel mal cap d'alguns.


Ja ho deia ma mare "els hi dones un dit i t'agafen el braç". Que no es converteixi en un "els hi dones un test i t'obren (t'obliguen a obrir pel seu mal cap) una nova planta covid". 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward