"Voy a pasármelo bien" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Avui és l'aniversari de David Summers. Fa 57 anys!! Com passa el temps, eh? Mirin, avui la cançó del dia és una de les és conegudes del grup que lidera, encara, el madrileny. Hombres G i el seu "Voy a pasármelo bien" o el "Sufre Mamón", per exemple, són cançons que han passat a la història. Cançons absurdes, de fet, que representen una època i un lloc concret.


Siguem sincers, els Hombres G serien allò que ara s'anomena "cayetanos", potser amb un toc una mica més progre, però uns "Borja maris" en tota regla, això sí, fent-se els dolents. Vaja, podríem dir que eren els Taburete, el grup del fill d'en Barcenas, dels 80.


Bé, el serial obert a la Paeria entre Comú i Junts, mentre Esquerra s'ho mira, podria donar per a una cançó d'Hombres G, que justament estaria entre aquestes dues lletres que hem esmentat anteriorment. Sembla que part del govern gaudeixi amb el mal dels altres, malgrat això pugui suposar una possibilitat de trencar el famós pacte de Sant Joan. Mentrestant, l'oposició deu pensar això de "voy a pasármelo bien".


A veure, el tripartit ja sabrà què ha de fer. Mirin, si trenquen peres, sempre els hi quedarà "Venezia", una bonica ciutat per anar a reflexionar quan et trenquen el cor i necessites marcapàs.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward