"Hem d'aturar la Covid-19", l'opinió de Jos Farreny

Perquè estem en temps de pandèmia, avui la meva opinió ha de servir per tornar a recordar que hem d'aturar l'increment de casos de Covid-19 a casa nostra entre tots i totes.


S'apropen les festes nadalenques, temps de família, de retrobament, de llargues converses, de sobretaules, teníem ganes d'abraçar-nos, de compartir, de reunir-nos... semblava que després d'uns temps difícil, fatigats per la pandèmia, quasi ho havíem aconseguit. Molta gent, moltes famílies, compromeses, implicades, seguint totes les normes, per algunes amb massa temps a través de les pantalles, ho teníem a tocar, podríem tenir unes festes en família, amb alegria. 


Però tot indica que no serà així, la corba s'enfila, les notícies no són bones, aquí i allà hi ha brots... tornem al confinament nocturn i perimetral, a reduir les activitats socials, esport, comerços, cultura, activitats recreatives, restauració... i potser no n'hi ha prou!


Des dels diferents departaments ens demanen corresponsabilitat per protegir la comunitat. Ens demanen que seguim les normes, que si ho fem no solament protegim la nostra salut sinó la de tota la comunitat.


Us vull recordar les mesures de protecció: distancia interpersonal, no us apropeu a altres persones si teniu la mascareta retirada i no compartiu menjar. Renteu-vos sovint les mans, de forma acurada. Utilitzeu la mascareta en tots els ambients i ventileu els espais.


Ara no podem abaixar la guàrdia. Ara més que mai cal aturar la Covid-19, ens hi va la vida. Si ho fem així, a la propera segur que tindrem bones notícies.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward