El comerç dels petits municipis ha aguantat millor la crisi econòmica provocada per la Covid que el de les grans ciutats

El comerç dels petits municipis ha aguantat millor la crisi econòmica provocada per la Covid que el de les grans ciutats. Les limitacions de moviment han afectat més als establiments dels grans nuclis, que sovint depenen dels visitants d'altres indrets. El president de Pimec Comerç a Lleida, Manel Llaràs, afirma que la davallada econòmica provocada per la pandèmia ha afectat al conjunt del sector comercial, però matisa que aquesta afectació ha estat més petita als municipis més petits. 


En una entrevista a Ua1 Lleida Ràdio, Llaràs ha explicat que "els municipis que són més petits, i sobretot aquells que no estan vinculats a una activitat turística, potser han notat menys en el seu dia a dia aquesta davallada de consumidors, de vendes i d'activitat econòmica. Hi ha molts municipis que el seu dia a dia depèn de la gent que viu a les seves poblacions, i això s'ha pogut anar mantenint, amb una sèrie de limitacions i afectacions, però segurament no tan pronunciades com ha estat a la ciutat de Lleida". I és que, segons Llaràs, com a capital de la demarcació, Lleida viu molt de les visites que arriben de la seva àrea d'influència. Amb les restriccions d'aforament i les limitacions d'algunes activitats, afegeix, aquestes visites s'han reduït, i això, de retruc, ha revertit en l'activitat comercial.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward