"Pandèmia per a pobres" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

El govern de la Generalitat preveu que aquest dijous molta gent marxi de pont. De fet, assenyala que hi haurà una sortida important de ciutadans cap a la segona residència.

Això seria una sortida avançada per evitar el confinament municipal que, recordem, entra en vigor a les deu de la nit.


Davant d'això em surten un parell de reflexions, però que consti que són meves i de ningú més. Ho dic per tal que ningú interpreti que la casa pensa el mateix, perquè no ho sé. En tot cas jo sóc de l'opinió que això no s'hi val, ja que no tots els ciutadans tenim segones residències, ni tampoc tots els ciutadans ens podem plantejar deixar de treballar dijous per tal de moure'ns còmodament. Ni tan sols, amb la que cau, tots podem pensar a fer festa dilluns. Cert, la normativa és la que és, però es podria haver pensat abans. Malauradament sembla que darrerament pensar en tothom i amb mig termini costa molt, però, vaja, que només calia certa previsió. Tothom sabia que aquestes dates acabarien arribant.


Sap greu perquè sembla, un cop més, que la salut i complir la norma només és una qüestió dels qui tenen menys recursos. Els qui tenen prou per a tenir una vida una mica més regalada que la resta, aquests, poden trobar escletxes. I es fa amb la complicitat i el "no s'hi pot fer res perquè és així" dels governants. La resta, compte no t'ajuntis, compte què fas, compte, compte...


No s'hi val. La pandèmia és només per als pobres?


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward