"La filla de Putin" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Diu Rússia que ja tenen la primera vacuna. Un fet que totes les autoritats sanitàries internacionals no acaben de veure clar, ja que sembla que s'ha passat massa ràpid per les etapes que cal complir. El president rus, Vladímir Putin diu que ja l'han testat amb la seva pròpia filla, i que tot i que li ha donat una mica de febre inicialment, de seguida ha baixat i ha presentat anticossos.


Clar, és Rússia. Sempre posem en quarantena, mai més ben dit, allò que diu el president de Rússia encara que hi hagi la seva filla pel mig, ja que tampoc s'han mostrat proves. S'haurà provat o no amb la filla de Putin?


On no hi ha vacuna, segur, és en altres qüestions. La corrupció segueix estant a l'ordre del dia, com a mínim amb els casos oberts. Bon pas el de la Generalitat personant-se al cas 3 per cent. Ahir ho va anunciar el president Quim Torra. Però més enllà de buscar tancar casos vells, el més important és buscar mesures per evitar que tornin a iniciar-se de nous. Per això cal utilitzar correctament les figures que supervisen aquestes qüestions i, si cal, crear-ne de noves. Les malalties passen, però l'avarícia de les persones no. Per això és important un control fort de l'erari públic. I això no es pot tastar en filles de Putin. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward