"Àgora abans d'acabar", l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Salut diu que hi ha 7 brots actius de coronavirus a Lleida, però que més o menys ho tenim controlat. El més o menys no és textual, però quasi. Hi haurà qui pensi que això no ajuda a la calma, però és la realitat. A vegades cal ser sincer i ser conscients que hi ha coses que ens escapen. 


Potser aquesta és una d'elles. Jo no sé quina és la millor política, i si seria millor passar-hi per sobre i ja està... Mentrestant, segueix l'Àgora de la ciutat de Lleida sobre els reptes postcovid.


Jo ja sé que és un projecte que ha portat 4 mesos muntar i que s'hi han dipositat molts esforços, però veient la que cau i que això de postcovid, tenint en compte que estem encara enmig del merder, no sé jo si tindrà moltes anàlisis vàlides. Potser són esforços que valdria més esperar i dirigir l'energia a l'obertura de comerços, que avui comencen els rebaixes, a assegurar l'obertura immediata dels parcs i jardins, a procurar que el patrimoni no caigui després del confinament, o a fer qualsevol política municipal, no de reflexió, sinó d'acció.


Per cert, tenint en compte que fa 4 mesos que s'estava preparant aquesta àgora, com és que abans-d'ahir encara s'estava convidant a col·lectius importants com sindicats i col·legis professionals?


Aquesta Àgora va una mica com el Barça de Bartomeu, a vegades tard i a vegades massa d'hora, però mai a temps. Del Barça millor no en parlo. Total... per demanar la dimissió de tots... Parlo del Barça, eh?

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward