BASES SORTEIG E-CLUB TENNIS URGELL

BASES SORTEIG Club Tennis Urgell

UA1 LLEIDA RÀDIO organitza un concurs amb la finalitat d'obsequiar a un dels nostres seguidors i participants en aquest concurs, gràcies al nostre col·laborador, Tennis Urgell.


   1. Objecte

Amb la finalitat d'aconseguir la màxima difusió del Club Tennis Urgell que hi participen com a col·laborador d'UA1 LLEIDA RÀDIO, posem  en marxa el sorteig d'una experiència de poder gaudir amb la teva família directa d'un mes al E-club Tennis Urgell tant se val si sou 2, 3 o més membres!

En el cas que no tinguis família directa, tu tries a qui convides per poder viure aquesta mateixa experiència.


   2. Durada

La promoció s'iniciarà el dia 26/06/2020 i estarà activa fins al 9/07/2020, a les 24 h, data en què es tancarà el termini de participació.


    3. Requisits de participació

El dret de participar s'obté amb xarxes socials( Facebook). Per participar, les persones interessades hauran de clicar "me gusta" i referenciar a algú "compartir" aquests productes durant aquests dies anomenats, a la xarxa social (Facebook). Podran participar en aquesta promoció totes les persones físiques majors d'edat.


     4. Sorteig i Premi

El 10 de juliol, durant el matí, entre tots els participants es farà el sorteig de tots els que han participat correctament mitjançant selecció a l'atzar. La comunicació amb el guanyador/a es farà per missatge a la xarxa social Facebook. En cas que, per qualsevol circumstància, el premiat/da no pogués o no voldria acceptar el premi, renunciés al premi o fos impossible la seva localització en un període de tres dies naturals es realitzaria un nou sorteig per determinar un nou guanyador. UA1 LLEIDA RÀDIO quedarà exempt de la responsabilitat que pogués derivar-se de la impossibilitat d'identificació del guanyador/a conseqüència d'errors existents en les dades facilitades pels concursants agraciats.

El premi és personal i intransferible, no serà en cap cas bescanviat en metàl·lic ni per un altre premi ni es podrà cedir a una altra persona. El premi serà vàlid i entregat  al  mateix guanyador/a els tres dies següents al sorteig i serà vàlid del 15 de juliol fins al 14 d’agost.

 En cas que no es pogués fer l’entrega els dies assenyalats, el guanyador quedarà exempt del seu premi.


Es podria veure afectat i canviat les dades de consumició, sól en cas de força major per al Covid-19.


        5. Altres  

L'organització d'aquest concurs es reserva el dret a prendre les decisions que estimi convenients pel bon desenvolupament d'aquest sorteig. UA1 LLEIDA RÀDIO, com a organitzador de la promoció es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, inclús la seva possible anul·lació abans de la data de tancament de la campanya, sempre que hi hagués causa justificada, comprometent-se a notificar amb suficient antelació les noves bases, condicions o en cas que fos així l'anul·lació definitiva. L'organització informa que les dades dels participants i dels guanyadors s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s'utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar aquest concurs. Per exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició que determina la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, es podrà enviar una comunicació que indiqui la petició concreta a l'adreça info@ua1.cat. Si es prefereix l'exercici dels drets per correu ordinari, l'adreça és la següent: Bisbe Martin Ruano,22 A-2 25006 Lleida


El concursant també autoritza l'organització del concurs que es posi en contacte amb els participants o guanyadors per telèfon o per correu electrònic per a qüestions relacionades amb la seva participació segons el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward