"Moviments de tota mena", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Ahir vam veure moments polítics diferents. I extrems, diria jo. De fet vam veure com, al matí PDeCAT i PSOE arribaven a un acord per aprovar una moció sobre diàleg en el marc de la llei. Molta gent deia que podia ser una porta oberta a un referèndum... però val a dir que no s'entenia, per a aquesta gent, que ERC no entrés en aquest joc.

A la tarda, un pas enrere del PDeCAT després que el PSOE aproves una altra moció sobre la inviabilitat d'un referèndum a Catalunya tornava a deixar les coses igual... Segur? La poteta ja s'ha posat, ara falta veure com flueix tot plegat.

Parlant de moviments. Aquí a l'Un dia més vam tenir el portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Josep Vendrell. Va assegurar que es veuria amb bons ulls un pacte amb Esquerra per assegurar la governabilitat de Lleida... vés a saber... el món polític dels darrers dies ens deixa moltes coses diferents.

Màsters en dubte i doctorats sota sospita. Diu Ciutadans que Pedro Sánchez tenia un negre que li va fer el doctorat. Aquí qui es mou l'acusen de no tenir la titulació en regla. Vaja, esperem que no acabin mirant si van aprovar l'escola bressol. Podríem trobar alguna sorpresa.
Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward