Òscar Rubio és conscient que serà més que un futbolista dins el Lleida Esportiu aquesta temporada

El lateral dret de 38 anys ha estat l’encarregat de presentar la 3a equipació del club lleidatà juntament amb el seu pare, Miguel Rubio, i el seu fill


Una 3a equipació que s’estrenarà aquest diumenge al Trofeu Emili Vicente contra l’Andorra a les 7 de la tarda i que compta amb el groc i el vermell com a colors protagonistes de dalt a baix.


Centrant-nos en la presentació d’Òscar Rubio, el lleidatà deixava clar que torna a casa: “Lleida sempre ha estat casa meva. Vaig néixer aquí, em vaig formar aquí i vaig acabar al primer equip. Estic molt il·lusionat i tinc moltes ganes d’ajudar a pujar i consolidar el projecte”.


Preguntat per si en el moment en que va marxar en la seva última etapa al Lleida Esportiu pensava que tornaria, Rubio ens responia això: “Tinc la edat que tinc i em sento com un jovenet. Quan vaig marxar l’últim cop va ser per les circumstàncies de llavors amb uns altres dirigents i on no hi havia la situació idònia per seguir i tornar. Amb la nova gestió no m’ho vaig pensar massa”.


Un Òscar Rubio que és conscient que des del Lleida Esportiu se li demanarà molt més que rendir al terreny de joc. Amb 38 anys i amb la joventut del vestidor, a Rubio li tocarà ser més que un futbolista: “La plantilla és molt jove i, al final, gent experimentada en som pocs. És cert que em tocarà aportar aquesta dosis de taules en els partits i saber gestionar els moments complicats de la temporada”.


Recordem que Òscar Rubio va jugar a la UE Lleida, al Lleida Esportiu i ha estat les últimes temporades al Sabadell. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward