Un centenar de persones participen en el Sopar benèfic per portar dues ambulàncies fins a Gàmbia aquest dijous al vespre

Un centenar de persones participen en el Sopar benèfic per portar dues ambulàncies fins a Gàmbia aquest dijous al vespre. S'enviaran al setembre a través de l'organització no governamental IPA.


Tots els ingressos del sopar es destinaran en la posada a punt dels motors de dues ambulàncies cedides per l'empresa Egara Ambulàncies. Els dos vehicles se sumaran a la caravana solidària cap a Gàmbia que organitza l'ONG International Police Association a finals del mes de setembre amb i que té com l'objectiu de pal·liar les altes taxes de mortalitat materna-infantil de Gàmbia.


El menú, amb un preu benèfic de 40 euros, ha comptat amb la col·laboració del reconegut cuiner Albert Gastó. El menú s'ha configurat a partir dels productes de proximitat cedits per diferents productors i distribuïdors locals.


En el marc del sopar també s'ha presentat l'entitat solidària que ha posat en marxa el projecte a les terres de Ponent, batejada amb el nom "Superant Fronteres". La configuren els mossos d'esquadra Francesc Reales i David Mora, vinculats a IPA; l'infermer Lluís Camí, i l'empresari Jordi Salud.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward