No poder competir econòmicament dificulta a l’Aldahra Lleida U.A. retenir talent local i del club

Noms propis com els de Berta Segura i temporades com la que està fent l’atleta, impliquen que clubs de major categoria o marques esportives s’interessin per incorporar-la a les seves files


Els darrers mesos a l’Aldahra Lleida Unió Atlètica i les participacions a les diverses cites esportives estan sent més que positives amb resultats i classificacions que escenifiquen el creixement del club lleidatà.


Un dels clars exemples, és l’atleta Berta Segura, la qual, enguany està trencant totes les barreres que es fica. Hem parlat d’ella amb el president de l’Aldahra, Sebas Vidal: “A poc a poc la Berta s’ha anat traient la pressió que ella mateixa es ficava i un cop a començat a competir ho ha començat a trencar tot. Cada vegada que competeix ja esperes que faci alguna cosa gran”.


No només en el cas de la Berta Segura, sinó en qualsevol altre nom propi, la dificultat a dia d’avui que tenen clubs com l’Aldahra Lleida U.A és el fet d’aconseguir retenir aquest talent dins el club, tal com ens explicava Vidal: “Nosaltres estem a Primera Divisió, per damunt nostre hi ha la Divisió d’Honor i, per tant, quan ve un equip d’aquí a trucar a algun dels nostres atletes que, entre d’altres, els hi poden oferir alguna recompensa econòmica i també esportiva, és complicat retenir-lo”.


Una complicació que ve augmentada per la irrupció al món de l’atletisme de les marques esportives: “S’han afegit des de fa un temps endarrere les marques esportives que, econòmicament, encara són més potents que els clubs tradicionals i que dificulta poder-hi plantar cara en aquest aspecte”.


L’Aldahra Lleida U.A, per cert, organitza aquest diumenge el Campionat de Catalunya d’Atletisme sub20 a la pista de Les Basses on, entre d’altres, en formarà part Berta Segura. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward