Llum verda al Pla especial urbanístic de la Masia Salat de les Borges que permet que el complex pugui acollir una residència geriàtrica

El Ple de les Borges dona llum verda al Pla especial urbanístic de la Masia Salat que permet que el complex pugui acollir una residència geriàtrica. El text ha estat aprovat per unanimitat.


Les modificacions al Pla Especial Urbanístic de la Masia Salat han servit per actualitzar-lo en aquells aspectes en què havia quedat desfasat, com és el cas dels accessos a l'espai, la seva inundabilitat o el fet de disposar de més flexibilitat en les zones que resten per edificar.


D'aquesta manera, el text refós aprovat en el Ple inclou algunes modificacions en els usos de l'espai, com en el cas de l'estació benzinera, que incorporarà un ús comercial i perdrà l'ús d'habitatge. Igualment, limita el nombre màxim de plantes que pot tenir la residència geriàtrica i l'espai hoteler i incorpora alguns requeriments, entre altres aspectes tècnics que s'han modificat.

Un cop aprovat pel ple de les Borges, ara el pla necessita el vistiplau de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward