El Patronat de Turisme de Lleida digitalitza tretze localitats de la demarcació per Google Street View per potenciar el turisme

El Patronat de Turisme de Lleida digitalitza tretze localitats de la demarcació per Google Street View per potenciar el turisme. S’han enregistrat 33 quilòmetres a peu amb 135.500 fotografies.


Les imatges d’aquests indrets s’han gravat amb una motxilla i un pal telescòpic d’1,5 metres que porta incorporada una càmera de 2,5 kg de pes equipada amb 6 lents que capten imatges en 360º cada 5 segons. La motxilla la porta una persona que pren les imatges mentre camina. Posteriorment, un cop processades, aquestes imatges s’incorporen a la plataforma Google Street View.


Els enregistraments s’han dut a terme amb la col·laboració dels consells comarcals de la demarcació de Lleida, que han escollit els millors indrets no digitalitzats fins a la data, amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer turísticament el territori.


Alguns dels municipis que ja es poden visualitzar a través de Google Street View gràcies a aquesta acció són: Arsèguel, Taüll, Bagergue o Guimerà.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward