Discrepàncies en la votació del pressupost per canviar la gespa del camp de futbol de Pardinyes i l'enderrocament de les Sitges

El canvi de gespa del camp de futbol de Pardinyes de Lleida i l'enderrocament de les Sitges generen discrepàncies durant la comissió d'economia de la Paeria. En la reunió s'ha votat la modificació dels pressupostos per atorgar finançament totes dues accions.


El canvi de gespa del camp de futbol de Pardinyes rebrà una partida de 95.000 euros mentre que l'enderroc de les Sitges per la instal·lació de l'ECMU té un pressupost de 150.000. La polèmica rau en la votació d'aquestes partides, que s'ha celebrat de manera conjunta.


Abans de la celebració de la votació, el PSC Lleida ha demanat separar la votació de totes dues partides per no generar un nou dilema al barri. "Per no provocar una nova disjuntiva entre veïns del barri i entre el govern municipal i els veïns. Ho hem fet per posar-hi coherència i per evitar un altre punt de conflicte perquè l'únic que volen fer el senyor Pueyo i el senyor Postius és posar els veïns i les veïnes de Pardinyes en un nou dilema", ha dit la portaveu adjunta socialista Begoña Iglesias, que ha afegit que "no entenem l'obsessió que té el govern municipal de la Paeria amb Pardinyes". Una proposta que finalment no ha tingut recorregut i ha desembocat en la votació conjunta de totes dues partides, pel vot del Comú de Lleida.


Finalment, la votació de les dues partides pressupostàries s'ha fet de manera conjunta i el PSC hi ha votat en contra. Després dels fets, el Comú de Lleida han acusat el PSC "d'utilitzar política de desgast i avantposant interessos electoralistes".


En el marc de la comissió d'economia la Paeria també ha informat favorablement de la pròrroga del contracte amb l'empresa del servei d'autobusos urbans fins al 31 de desembre del 2023. Ara aquesta decisió es portarà al Ple Municipal.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward