L’Hoquei Club Alpicat ja té tancada una incorporació i espera realitzar-ne una segona

Tot i això, el president del club, Ricard Vizcarra, ha deixat clar que el bloc que ha aconseguit l’ascens a l’OK Lliga Femenina i que porta jugant plegat molts anys, ho seguirà fent a la màxima categoria de l’hoquei patins


Després de la fita històrica aconseguida aquest diumenge a la pista del Mataró i que ratificava l’ascens a l’OK Lliga Femenina de l’Hoquei Club Alpicat, les alpicatines han estat rebudes per l’Ajuntament del municipi on l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, deixava clar que l’ascens, pel poble i pel territori lleidatà, significa haver escrit una pàgina en el llibre de la història de l’esport de casa nostra: “És un èxit històrica. A Alpicat mai podíem haver pensat tenir un equip d’hoquei femení a l’OK Lliga. Això és un orgull com alpicatí i que demostra que tot esforç té la seva recompensa. Es tracta d’un grup de noies que va començar aquí al poble i que la seva unió i el seu nivell d’hoquei els hi ha donat aquests resultats”.


Un Hoquei Club Alpicat que tot i agafar-se aquesta setmana per celebrar i assaborir aquest ascens, ja pensa en la planificació de la temporada vinent a l’OK Lliga Femenina on, sense cap mena de dubte, volen competir-hi al màxim possible i, en aquest sentit, el president Ricard Vizcarra evidenciava que tot i mantenir el bloc de les jugadores, incorporaran a 2 cares noves: “El bloc es mantindrà. Totes les jugadores que vulguin seguir, seguiran perquè elles s’han guanyat jugar a l’OK Lliga i elles hi jugaran. Tocarà reforçar aquest equip, tenim una incorporació ja tancada i n’estem buscant una segona. Elles porten jugant juntes des del 2010 i van ser les primeres del club, per tant, elles s’ho han guanyat”.


A l’Hoquei Club Alpicat, per cert, no se li han acabat les rebudes i és que dimecres vinent, la plantilla serà rebuda pel Rector de la Universitat de Lleida i és que pràcticament tot el vestidor alpicatí estudia a la UdL.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward