El Gremi de Forners de Lleida preveu vendre 360.000 coques dolces de Sant Joan

El Gremi de Forners de Lleida preveu vendre 360.000 coques dolces de Sant Joan. La coca de fruita confitada i la de crema són les preferides dels lleidatans.


La presidenta del gremi de Forners de Lleida, Pilar Marques, assenyala que enguany es mantenen les xifres de venda de l'any anterior amb 360.000 coques dolces i un lleuger augment de les coques salades amb 300.000 unitats.


Marques, apunta que aquest augment es deu a la comoditat que ofereixen les coques salades com un àpat, "la gent vol gaudir de la festa i despreocupar-se de cuinar, a més les coques salades com les de recapte ja les tenim molt integrades en el nostre dia a dia".


Tot i això, a Lleida les protagonistes de la revetlla seran les coques de fruita i crema, tot i que s'introdueixen novetats: "la de fruita és manté com la preferida i va pujant sobretot la de crema, tot i que ara cada vegada es demana més una innovació que consisteix en farcir una coca de nata fresca, als lleidatans els agrada molt".Pel que fa a l'afectació de la inflació, Marques recorda que els clients poden notar un augment en el preu de les coques de Sant Joan per l'encariment de les matèries primeres i l'energia, però que serà mínim.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward