Georgina Bahí torna a casa

La històrica jugadora del Cadí La Seu torna a l’equip alt urgellenc per encarar la seva tercera etapa i la 9a temporada al club


Després d’un any a l’Ensino, la jugadora que més partits ha vestit la samarreta del Cadí La Seu, Georgina Bahí, torna al Sedis per ser la segona incorporació de la temporada 22/23 després de l’anunciada de Júlia Soler. La mateixa Bahí deixava clar on torna: “Torno a casa, ja sabeu que aquí sempre he estat molt feliç i he gaudit molt fent el que m’agrada. Espero que junts puguem gaudir plegats d’un molt bon bàsquet”.


Per la seva part, l’entrenador Jordi Acero, evidenciava que aquest retorn és una magnífica notícia pel club per molts motius: “El retorn de la Geo ens donarà moltes coses. El saber està a pista, ser coneixedora de la lliga, el seu talent humà juntament amb el seu talent a la pista... Tot el que envolta aquest retorn és positiu”.


Amb Georgina Bahí són 5 les jugadores amb les quals compta ja Jordi Acero de cara a la temporada vinent, després de confirmar-se la incorporació de Júlia Soler i les renovacions d’Ariadna Pujol, Laura Peña i Montse Brotons. Ara, damunt la taula, confirmar la continuïtat de Laia Raventós, Paula Strautmane i Jewel Tuntsull. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward