Més d'un 80% de l'empresariat participant en la Trobada Empresarial al Pirineu afirma haver apujat els preus respecte del 2021

Més d'un 80% de l'empresariat participant en la Trobada Empresarial al Pirineu afirma haver apujat els preus respecte del 2021. Així s'extreu del baròmetre elaborat entre els més de 600 inscrits en l'activitat. D'aquest també s'extreu que l'augment ha estat de més del 5% en més de la meitat de les empreses.


Per altra banda, els participants al sondeig s'han mostrat optimistes quant a les previsions per als propers sis mesos. El 87% espera augmentar les xifres de facturació respecte de l'any anterior, mentre que el 48% preveu que els seus beneficis s'incrementin en comparació amb el darrer exercici. En relació amb la creació d'ocupació, el 65% ha assegurat que crearà nous llocs de treball en els propers sis mesos.


El cost de l'energia ha estat també una de les qüestions protagonistes durant el Baròmetre. El 38% creu que el preu s'incrementarà en els propers mesos i el 42% espera que s'estabilitzin els nivells actuals. D'altra banda, i en relació amb la sostenibilitat, el 65% de l'empresariat afirma que aplica a l'empresa un pla de sostenibilitat ambiental i, en paral·lel, prop del 18% ho està preparant.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward