L’AEM espera acomiadar-se del Recasens amb victòria i atansar-se a la salvació directa

Es veuran les cares a la capital del Segrià amb el Levante Las Planas, aquest diumenge a 2/4 de 12 del migdia


Penúltima jornada del curs 21/22 de la Reto Iberdrola, darrer enfrontament al Recasens i amb un AEM ben viu en aquest top 5 de la categoria i depenent d’ell mateix per aconseguir la salvació directa. En parlava de tot plegat l’entrenador de les lleidatanes, Óscar Cobacho: “Seguim depenent de nosaltres mateixes i anem al dia a dia i mirant endavant conscients del repte que tenim davant i que mereixem aconseguir”.


No ho tindran gens fàcil, i és que l’AEM té al davant a un Levante Las Planas que es troba 2n classificat empatat a punts amb l’Osasuna i, per tant, té en joc el bitllet per ascendir a Primera Divisió. Cobacho evidenciava que el vestidor, mentalment, comença a estar cansat degut a l’exigència d’aquesta temporada: “La fatiga no només física sinó mental pot ser que entri dins dels equips i ho estem passant tots. Ara mateix no parlaria de gaudir el moment, això ho aconseguirem quan s’acabi la temporada i posem en valor tot el que haurem aconseguit”.


Per tot plegat, l’entrenador de l’AEM espera poder dir adeu al Recasens aquesta temporada amb una victòria: “Es preveu que sigui un partit amb força entrada de públic i volem acomiadar el Recasens amb una victòria que sabem que no serà fàcil d’aconseguir”.


L’AEM es troba 5è classificat amb 49 punts, a 1 del Barça, equip que marca aquest bloc mig de la classificació i on els equips s’haurien de jugar salvar la categoria en un nou partit.


L’enfrontament davant el Levante Las Planas, aquest diumenge al Recasens a 2/4 de 12 del matí. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward