Afectats per les gelades de principis d'abril es manifestaran dimarts vinent a Barcelona per reclamar a la Generalitat ajudes "urgents"

Els afectats per les gelades de principis d'abril es manifestaran dimarts vinent a Barcelona per reclamar a la Generalitat ajudes "urgents". Sortiran en cotxes des d'Alcarràs en una marxa lenta que preveu arribar fins a la plaça Sant Jaume.


La Plataforma Defensem la Fruita organitza la marxa que té el suport d'almenys 23 ajuntaments, la plataforma Salvem la Pagesia, així com els sindicats agraris. El seu portaveu, Jaume Molló, ha explicat que els participants sortiran en cotxes des d'Alcarràs a les 7h i que circularan en una marxa lenta per l'autovia , on s'hi afegiran altres vehicles a Torrefarrera i Mollerussa, fins a arribar a la plaça Sant Jaume de Barcelona


La previsió és que participin 200 persones en la protesta. Segons els sindicats agraris, les gelades de començaments d'abril van suposar pèrdues de 450 milions en fruita dolça i més de 28 milions en fruita seca a les terres de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward