Torna la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec

Amb sortida i arribada a Balaguer, se celebrarà aquest dissabte sent la millor valorada pels dissenyadors del calendari català d’aquesta disciplina


Enguany se celebrarà la 12a edició, ajornada des de l’any 2020 a causa de la covid-19, i ho farà mantenint els gairebé 600 inscrits per l’edició de fa dos anys i que han mantingut la inscripció. Ho explicava tot plegat Víctor Saiz, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme: “Uns 600 participatns han mantingut la plaça durant aquests dos any. Això és un fet que corrobora la qualitat que oferim”.


Una edició que ha assolit el topall de 1000 inscripcions que es marcaven des de l’organització. Sisco Caus, president del Club Ciclista Balaguer, considera que aquesta limitació n’és una que permet realitzar l’esdeveniment d’una forma òptima: “Tenim una fidelitat molt alta i sempre hem dit que no volem passar de 1000 perquè no volem créixer en excés ni morir d’èxit. Aquest número és important i ens permet tenir-ho tot plegat apamat”.


La marxa compta amb 3 recorreguts: el Gran Fons, amb 190 km i 3.300 metres de desnivell acumulat; el Mig Fons, amb 140 km i 2.050 metres de desnivell, i el Challenge, amb 80 km i 1.300 metres de desnivell.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward