11 pilots lleidatans correran aquest cap de setmana al Circuit de Bellpuig en la darrera cursa del campionat d’Espanya de Motocross

Després de dos anys sense formar part del calendari de l’esdeveniment estatal degut a la pandèmia, la competició arribarà a terres lleidatanes i decidirà el resultat final del campionat.


Bellpuig acollirà les darreres curses de les categories d’elit mx1, elit mx2 i mx125, amb el títol per decidir en totes elles. Un circuit que ha hagut de ser adequat per poder satisfer les exigències d’aquesta prova i dels esportistes. El terreny s’ha estovat més de l’habitual per evitar l’excés de pols i també s’ha augmentat el grau d’elevació de les rampes per afavorir l’espectacularitat. Lluís Capdevila, director de la cursa, reconeixia què el que més els preocupa és condicionar aquest circuit i que no escatimaran esforços perquè així sigui.


Una prova que, com comentàvem, tancarà el circuit de curses del Campionat d’Espanya de Motocross. L’alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte, ha manifestat que acollir aquesta cursa és el “punt de sortida” per poder organitzar esdeveniments més importants en un futur, i “ampliar mires cap a un futur europeu”.


S’espera una afluència superior als 4000 assistents, comptant amb aficionats i pilots, i el preu d’entrada de tot el cap de setmana al públic en general tindrà un cost de 15 euros.

 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward