Tranquil·litat al Lleida Esportiu davant els recursos presentats pel CD Ibiza i la SD Formentera

El Director General dels lleidatans, Vicente Javaloyes, ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio, que han fet les coses de forma correcta i que presentaran les al·legacions pertinents


Tot plegat després que la Federació Espanyola donés al Lleida Esportiu 24 hores per donar el seu punt de vista sobre l’embolic amb la inscripció de Denis i Danylo, marcant les 2 del migdia d’aquest dimecres com a termini per fer-ho.


Així ho ha acordat el Jutge de Competició després que l’Ibiza i el Formentera, denunciessin davant la RFEF irregularitats en la inscripció de de Danylo Honcharuk i Denis Svitiukha i, en aquest sentit, “una suposada alineació indeguda” al partit de dimecres passat a Los Pajaritos davant el Numància.


El Periódico de Ibiza, citant a l’assessor jurídic del club, Jesús Jiménez, explicava aquest dimarts al matí que “a data de 13 de maig, els jugadors no figuraven com a inscrits a la Seguretat Social” i que “la llicència federativa d’ambdós jugadors es va fer amb un NIE que corresponia a dues dones”. Segons el diari, els jugadors “van aconseguir el seu NIE abans del partit contra el Brea”.


Concretament, des del club eivissenc demanen la impugnació dels dos partits disputats entre el Numància i el Lleida sol·licitant així la victòria dels primers i, segons apunten, afegir una sanció de 6 punts al Lleida Esportiu per tota aquesta falsificació que consideren els balears.


Aquest enrenou no li ve de nou a la gestió actual dels lleidatans i, en paraules a Ua1 Lleida Ràdio aquest dimarts a la tarda, el Director General, del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes, ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat al voltant de tota aquest nou embolic: “Vull traslladar tranquil·litat absoluta a la nostra afició i a la ciutat. Estem preparant les al·legacions pertinents als recursos presentats per l’Ibiza i el Formentera. Som persones que fem les coses de forma legal i és una llàstima que els clubs segueixin deixant-se enganyar per qui ja sabem”.   


L’Ibiza, per cert, també demana a la Federació Espanyola la suspensió cautelar del partit entre el Sestao i el Lleida Esportiu fins que tot plegat es resolgui de forma favorable als de Raúl Garrido i que implicaria, atenció, que els eivissencs juguessin els play-off, que el Formentera es classifiqui per la Copa del Rei, que el Cerdanyola se salvi, que l’Andratx jugui el playout i, parin compte, que el Lleida Esportiu descendeixi de categoria. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward