El Comú de Lleida es mostra contrari a la privatització del Mercat de Fleming proposada per la Paeria

El Comú de Lleida es mostra contrari a la privatització del Mercat de Fleming proposada per la Paeria. L'ajuntament ha presentat l'expedient de privatització en el marc de la comissió extraordinària d'urbanisme d'aquest divendres.


Des del Comú de Lleida assenyalen que la proposta de privatització del Mercat de Fleming s'allunya de les polítiques de canvi que s'havia promès en el Pacte d'Entesa entre els grups que formen part del govern municipal.


La formació també critica que s'ha arribat aquesta situació per la manca d'un pla estratègic i per l'abandonament del mercat per part de la regidoria corresponent.


En una línia similar s'ha expressat el PSC. La formació socialista assenyala que hi ha hagut deixadesa a l'equipament per part de l'equip de govern i que ara tenen pressa per precisar un projecte per l'equipament. Carme Valls és regidora del PSC a la Paeria: “és el mateix bipartit d’ERC i Junts qui ha deixat degradar d’aquesta manera el mercat municipal, que al 2018 comptava amb 13 parades obertes mentre que ara n’hi ha 6”.


Valls també s'ha preguntat per quin motiu el regidor d'Urbanisme ha agafat les regnes sobre el futur del mercat municipal, per davant de la Regidoria de Mercats.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward