L’ICG Força Lleida vol arribar als play-off amb una dinàmica positiva

Els lleidatans enfilen els dos darrers partits de la primera fase encadenant dues derrotes consecutives


Amb el factor camp de cara als play-off ja a la butxaca, l’al·licient en aquestes dues últimes cites de la fase regular és ratificar la 3a posició i que significaria la millor en la història del club lleidatà i aconseguir arribar a la fase d’ascens amb una dinàmica de victòries. De tot plegat en parlava l’entrenador de l’ICG Força Lleida, Gerard Encuentra: “L’objectiu principal era tenir el factor camp i ja l’hem aconseguit i òbviament ara volem intentar arribar als play-off amb una dinàmica positiva i aconseguir aquesta 3a posició que seria històrica”.


Físicament també caldrà ficar en una balança les prioritats del vestidor i és que Encuentra ha evidenciat que hi ha jugadors amb molèsties i caldrà valorar si se’ls hi dona marge de descans pensant amb els play-off, o si es pensa únicament amb el present: “Sempre hem de pensar què és el millor per cada jugador en particular. Evidentment sortirem als partits que queden a guanyar, però no hem de córrer riscos”.


Un ICG Força Lleida que juga l’últim partit a l’Espai Fruita – Barris Nord d’aquesta primera fase, aquest divendres a les nou del vespre contra el Palma, un equip que es juga la permanència de categoria. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward