Bernat Canut deixa la banqueta del Cadí La Seu després de 9 temporades vinculat a l’entitat

Bernat Canut deixa la banqueta del Cadí La Seu després de 9 temporades vinculat a l’entitat. Els darrers cinc anys ha estat al capdavant del cos tècnic de l’equip, al qual ha dirigit en més de 150 partits.


Tot i tenir l’oferta de renovació sobre la taula, l’urgellenc ha decidit abandonar la disciplina de l’equip, voluntat que ja va transmetre al mes de maig. El club ha comunicat la decisió de Canut en un comunicat, en el qual li agraeixen “tota la seva feina i professionalitat” i li desitgen “tota la sort del món en els nous reptes” que assumeixi.  


Canut va assumir el càrrec d’entrenador després d’agafar el relleu de Joan Carles Pié, que es va apartar a causa d’una malaltia. Durant aquest temps, l’equip ha aconseguit diverses participacions en les fases finals de playoff; ha participat per primer cop en la història a la Copa de la Reina, fita que ha repetit en tres ocasions, i portant l’equip a jugar l’EuroCup Women fins en dues temporades i obtenint la plaça per fer-ho la temporada vinent.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward