L’AEM afronta les darreres jornades de lliga amb l’objectiu de sumar el màxim nombre de punts per mantenir la categoria

La reestructuració del futbol femení estatal comporta la creació d’una nova categoria per la qual només es classifiquen directament els 5 primers equips de cada grup.


Les jugadores d’Óscar Cobacho són quartes a la classificació amb un punt de marge del play-out, però encara hauran de jugar contra equips forts de la categoria. Després de la victòria contra el Seagull de Badalona d’aquest diumenge, a l’AEM només li queden tres partits de la lliga regular. El proper cap de setmana s’enfrontaran al Saragossa, un rival que es juga no baixar directament de categoria. A continuació, les lleidatanes rebran el Levante Las Planas al Recasens i tancaran la lliga al camp de l’Osasuna, que es jugarà l’ascens a Iberdrola. L’entrenador de l’AEM, Òscar Cobacho, manifestava als micròfons d’Alpicat Ràdio que les jugadores estan preparades per afrontar aquesta part final de la competició. Ha dit que "com més jugadores estiguin bé, millor", ja que "totes podrien tenir les seves oportunitats".


Un AEM que disputarà l’antepenúltima jornada de lliga el proper diumenge a les 12 del migdia a Villanueva de Gállego davant el Saragossa. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward