El Barça i el Manlleu guanyen les copes del Rei i de la Reina a Lleida

El Barça es proclama a Lleida campió de la 78a edició de la Copa del Rei 2022, una de les competicions històriques de l'esport espanyol. El conjunt blaugrana s'ha imposat en la final al Reus Deportiu Virginias per 4-0. L’equip culé recupera el tron després de tres anys, ja que la darrera vegada que va guanyar la competició va ser el 2019, precisament en el feu de l’equip del Baix Camp.


Per altra part, tambñe a la capital del Segrià, el Martinelia CP Manlleu s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina, imposant-se en la final al Generali HC Palau de Plegamans després d'empatar 3-3 i guanyar-la en el llançament dels penals per 1-3.


L'equip de Manlleu s'ha tornat a portar la final copera davant el Palau, com va fer la temporada passada, sabent gestionar cada moment, anant pel partit quan el marcador l'ha requerit i sent precís en el moment més important, el dels llançaments de penals.


Aquests campionats han dut a Lleida un miler de persones entre esportistes, àrbitres, federatius, patrocinadors, mitjans de comunicació i aficionats, que s’han vingut a animar els seus equips i que han generat un impacte econòmic en els sectors de l’hostaleria, restauració, comerç, oci i cultura, que gira entorn dels 300.000 euros.


Al mateix temps, el seguiment mediàtic dels tornejos, amb l’interès de canals de televisió i dels mitjans de comunicació, com Esport3, que ha retransmès gairebé tots els partits; Teledeporte, que ho ha fet a partir de les semifinals, i TV Galícia, a més de la televisió local, ha situat Lleida com a capital de l’hoquei per un cap de setmana i centre d’atenció dels seus aficionats.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward