L’ICG Força Lleida busca el factor pista a Oviedo

Els lleidatans tenen a tocar tenir l’Espai Fruita-Barris Nord a favor als play-off, però necessiten guanyar a Astúries aquest dissabte a les 7 de la tarda per aconseguir-ho


Després de la derrota a Girona el cap de setmana passat, a l’ICG Força Lleida li toca enfilar un nou desplaçament, aquest cop a Oviedo, amb la mateixa voluntat de ratificar el factor pista als play-off d’ascens a l’ACB. De fet, de cara al partit en terres asturianes, Gerard Encuentra no amagava que aquest és un dels objectius: “Estem contents de tot el que hem aconseguit, però ara falta assegurar el factor camp que tindríem si guanyem a Oviedo o si hi ha d’altres resultats. Aquest és l’objectiu”.


Un enfrontament davant un Oviedo que també podria pràcticament assegurar-se formar part dels play-off i, per tot plegat, Encuentra deixava clar que probablement sigui el partit de la jornada: “A priori crec que estem parlant d’un dels partits de la jornada perquè ells s’hi juguen molt i nosaltres també. A més, mirant el seu estil de joc, crec que juguem contra un gran equip entrenat per un gran entrenador”.


Un partit que donarà el tret de sortida aquest dissabte a les set de la tarda. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward