Els professionals de residències de gent gran de Lleida i l'Alt Pirineu es formen per gestionar els efectes post pandèmia en els usuaris

Els professionals de residències de gent gran de Lleida i l'Alt Pirineu es formen per gestionar els efectes post pandèmia en els usuaris. L'acció ja ha començat a les comarques pirinenques, on hi participen uns 200 treballadors, i ho farà aviat a Ponent.


El programa, desenvolupat pels departaments de Salut i Drets Socials, està destinat especialment a cuidadors i auxiliars de geriatria, tot i que hi poden participar professionals de qualsevol perfil de les residències de gent gran i centres de dia de les regions sanitàries de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran. L'objectiu és proporcionar als professionals eines per mitigar els efectes del confinament sobre els usuaris dels centres i, a la vegada, atendre les noves necessitats sorgides arran de la pandèmia. El programa està organitzat en dos mòduls amb classes presencials teoricopràctiques basades en casos clínics.


A la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, on les sessions van començar el mes de març, hi participaran uns 200 professionals de les 12 residències de gent gran que hi ha. A la Regió Sanitària Lleida, els mòduls s'impartiran durant la segona quinzena d'abril a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward