La Ponent Coopera Lleida inaugura un nou local al Centre Històric de Lleida

La Ponent Coopera Lleida inaugura un nou local al Centre Històric de Lleida. La demanda de projectes a la ciutat ha sigut el motiu per obrir el nou emplaçament.


Concretament, el local servirà com a punt de trobada per a consultes i formacions sobre l’economia social, sobre les cooperatives i també com a punt de trobada per a empreses  que vulguin fer activitats conjuntes. Explicava Anna Maria Capdevila, coordinadora de Ponent Coopera:


“Principalment, el que farem serà: acompanyaments a noves constitucions de cooperatives; acompanyaments a empreses que vulguin transformar la seva forma jurídica; farem formacions sobre cooperativisme i economia solidària i també volem que sigui un espai on les mateixes entitats puguin utilitzar-lo per unir-se i per generar activitats conjuntes cooperant entre les entitats del territori”.


Segons dades de l’associació, durant els quatre anys que porta en funcionament han passat més de 7 mil persones per les accions fetes a l’ateneu, han acompanyat 207 projectes diferents dels quals s’han constituït 16 cooperatives noves generant 300 nous llocs de treball.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward