FiraTàrrega acompanyarà un total de 23 propostes artístiques que es podran veure a l'edició d'enguany

FiraTàrrega acompanyarà un total de 23 propostes artístiques que es podran veure a l'edició d'enguany. El certamen ha presentat aquest divendres el seu nou programa, Territori Creatiu, que aglutinarà els programes ja existents vinculats a la creació de projectes d'arts de carrer.


Territori Creatiu vol ser un espai d'acompanyament a la creació i producció escènica dels projectes que l'ens impulsa durant l'any. Anna Giribet, directora artística de FiraTàrrega, explica que han recuperat l'eslògan Territori Creatiu per "ordenar una mica" i englobar sota un mateix programa "tot allò" que l'ens fa durant l'any. De fet, fa més d'una dècada que FiraTàrrega, a través de diferents programes, dona suport a noves produccions escèniques perquè puguin sortir al mercat professional.


Un dels artistes que participen en el programa Suport a la Creació, Genís Farran, ha destacat la necessitat que hi hagi espais d'acompanyament perquè les companyies puguin tirar endavant els seus projectes més o menys de manera "tranquil·la". "Perquè dins el context precari del sector això és com una mena d'oasis", ha indicat el membre de Sound de Secà. De fet, aquesta companyia repeteix en aquest programa i en aquests moments està preparant un espectacle "més arriscat" amb un escenari en forma de cruïlla. "Sonoritzarem instruments, serà de nit, volem fer una cosa grossa", ha afegit Farran.


L'edició d'enguany de FiraTàrrega tindrà lloc del 8 a l'11 de setembre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward