Guanyar o guanyar per l’ASISA Borges Vall

Els garriguencs reben a l’HB Ostroc txec a dos quarts de set de la tarda en la tornada dels quarts de final de l’Europe Cup


Un ASISA Borges Vall que ha de capgirar el 3-2 advers del partit d’ara fa una setmana a la República Txeca si vol ser a les semifinals de la competició europea. Un escenari que, com deia l’entrenador Josep Lluis Andrade a Ua1 Lleida Ràdio, pot portar a parlar del partit més important del que portem de temporada: “És un partit realment molt important sobretot perquè ens dona l’opció de poder fer història i repetir les semifinals que vam aconseguir la temporada 2008-2009”.


Preguntat per si l’ASISA Borges Vall afronta aquest repte amb la màxima il·lusió i optimisme possible, Andrade responia això: “Ha de sortir tot de cara i donar la nostra millor versió. Sabem que és un rival molt complicat i sabem del seu potencial. Esperem que l’afició ens doni un plus per aconseguir el nostre màxim”.


Un ASISA Borges Vall que ha d’aconseguir un marcador més ampli que el 3 a 2. Si es repeteix aquest resultat, es disputaria un desempat anomenat ‘Golden Match’, que porta a que cada jugador disputi un set a 11 i el primer equip en sumar dos sets aconsegueix superar l’eliminatòria. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward