El Finques Prats Lleida accepta amb certa resignació l’horari del partit davant el Liceo

Els llistats, que jugaran a la Coruña el dimecres de la setmana vinent a les nou de la nit, van sol·licitar jugar a les set de la tarda per evitar que la plantilla hagi de demanar dos dies de festa a les seves respectives feines


Aquest dimarts la Federació Espanyola de Patinatge marcava el partit ajornat en el seu moment davant els gallecs pel dimecres de la setmana vinent a les nou de la nit a la Coruña. Un horari que no satisfà al Finques Prats Lleida que va intentar que el partit s’avancés a les set de la tarda. Ens ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio, el president, Enric Duch: “Ens comuniquen que el partit s’ha de jugar a l’hora que ens diuen i que no es pot fer cap canvi d’horari. Hem demanat jugar a les set de la tarda per tornar amb el darrer vol de la nit, però no se’ns ha acceptat”.


Tot plegat coincideix amb l’anunci del canvi de dates de la Copa del Rei 2022 que, finalment, no se celebrarà del 24 al 27 de febrer, i ho farà del 5 al 8 de maig. Una notícia que també valorava el president Duch: “Crec que és un canvi lògic vist com està la situació sanitària. S’han buscat aquestes noves dates i esperem que d’ara i fins llavors la situació millori”.


Un canvi de dates que implica haver de canviar part del calendari de l’OK Lliga amb afectacions importants, per exemple, a la primera eliminatòria dels Play Off que enlloc de jugar-se el 7 de maig, es disputarà el 14 del mateix mes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward