El Vila-sana viatja per sumar més que 3 punts

Les del Pla d’Urgell visiten la pista del Cerdanyola aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre no només amb l’objectiu d’aconseguir la victòria, sinó també per sumar en autoestima i confiança


Les de Lluis Rodero encaren la desena jornada després d’una meritòria victòria entre setmana davant el Telecable per un contundent 5 a 0.


Aquest dissabte, el guió previst té semblances i diferències respecte al partit del passat dimarts. Entre les primeres, la dificultat del rival, un Cerdanyola que ocupa la cinquena posició de l’OK Lliga amb 19 punts. En aquest sentit, Sandra Bento, portera del Vila-sana, té clar que en joc, aquest dissabte, hi ha més que 3 punts: “Tenim un partit molt important. Ens ha de servir per sumar 3 punts i per guanyar confiança com ho vam fer aquest dimarts”.


Recordem que el Vila-sana segueix el pols pel liderat amb el Manlleu, equip que li treu tres punts a les del Pla d’Urgell i, en conseqüència, partits com el d’aquest dissabte són claus per les de Lluis Rodero si no volen desenganxar-se d’aquesta lluita pel lideratge. El Vila-sana, per cert, ocupa la segona posició amb 24 punts.


El partit entre el Cerdanyola i el Vila-sana, aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward