La RFEF estima el recurs del Numància arran de l'ajornament del partit contra el Lleida Esportiu per un suposat brot de covid

La Federació Espanyola de Futbol ha estimat el recurs presentat pel Numància arran de l'ajornament del partit que havien de disputar aquest passat diumenge contra el Lleida Esportiu. Aquest es va posposar arran d'un suposat brot de covid-19 a la plantilla lleidatana.


Des del Numància van anunciar la presentació del recurs davant les versions contradictòries ofertes per part del club i la plantilla, ja que aquests darrers asseguraven que només hi havia un jugador contagiat.


Després que el jutge de competició decidís l'ajornament del partit, ara el Comitè Nacional de Segona Instància ha decidit estimar el recurs dels sorians i donar-ne trasllat al jutge disciplinari. Serà aquest qui haurà d'incoar el procediment disciplinari que consideri oportú i estableixi si hi ha hagut infraccions disciplinàries per part del Lleida Esportiu, els seus dirigents i la metgessa com a signants de l'escrit.


Aquestes sancions podrien anar des de la inhabilitació de la doctora o els dirigents del club per desenvolupar la seva tasca fins a la pèrdua dels 3 punts per al club blau.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward