La restauració lleidatana lamenta haver "perdut molta facturació" durant el desembre per les anul·lacions patides per la covid-19

La restauració lleidatana lamenta haver "perdut molta facturació" durant el desembre per les anul·lacions patides per la covid-19. El sector assegura que, tot i les ganes de sortir que detecten entre la ciutadania, també hi ha "molta por" per la nova onada.


El secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, assegura que tanquen la campanya de Nadal, la més important de l'any per a ells, amb una "sensació agredolça", ja que "la gent té moltes ganes de sortir, però aquesta política de la por ha fet que s'hagin anul·lat un munt de sopars d'empresa i reunions familiars". "S'ha pogut anar treballant, però el mes de desembre és el que més es treballa de l'any, i entre una cosa i una altra s'ha perdut moltíssima facturació", assegura.


Davant aquesta situació, Solsona insisteix que les mesures adoptades al sector de la restauració, amb la restricció de l'aforament al 50% als interiors, així com el tancament de l'oci nocturn, "no són mesures efectives" per aturar la covid-19. Per això demana que es repensin i també reclama ajudes per als sectors més afectats.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward