Els sectors afectats per les noves restriccions per aturar la covid-19 lamenten el poc marge amb què s'han anunciat les mesures

Els sectors afectats per les noves restriccions per aturar la covid-19 lamenten el poc marge amb què s'han anunciat les mesures. Critiquen que això els deixa poca capacitat de maniobra, ja que molts establiments ja havien fet les comandes per als propers dies.


El secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, assenyala que estan decebuts i que no han estat escoltats ni informats en cap moment. També creu que aquestes restriccions "arriben en el pitjor moment" i que "abans de restringir l'aforament o tancar locals s'havia de buscar altres fórmules com ara fer més proves d'antígens o reforçar la ventilació dels locals".


En la mateixa línia es manifesten des del sector de l'oci nocturn. Xavi Bosch, responsable del grup Bonöbo de Lleida, lamenta que "un altre cop tornem a estar a un punt de partida, però no entenem que només sigui el nostre sector el més perjudicat", afirma. "No s'entén que es culpabilitzi l'oci nocturn mentre altres sectors com ara el transport públic no tinguin les mateixes mesures", afegeix el responsable del grup Bonöbo.


Les estacions d'esquí també han anunciat que potenciaran les terrasses per compensar les limitacions d'aforament a l'interior dels restaurants. El sector també estudiarà la viabilitat dels grans esdeveniments programats per les festes de Nadal per decidir si se suspenen

L'aforament i el control d'entrada a les estacions d'esquí no es veurà afectat per les noves restriccions, en tractar-se de pràctica d'esport a l'aire lliure. El que sí que preocupa als complexos de neu és la reducció del 50% a l'interior dels locals de restauració de les pistes. Pel que fa a les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat, com Boí Taüll, Port Ainé i Espot, s'han expressat en la mateixa línia.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward