El PSC Lleida acusa el govern municipal de la Paeria d'inflar els pressupostos i d'augmentar el deute en 10 milions d'euros

El PSC Lleida acusa el govern municipal de la Paeria d'inflar els pressupostos i d'augmentar el deute en 10 milions d'euros. Els socialistes han presentat 64 esmenes als comptes de l'ajuntament.


La formació titlla el projecte de pressupostos municipals 2022 "de vigília de les eleccions" i apunten que s'han inflat els comptes amb els ingressos dels fons europeus Next Generation. Així ho ha explicat el portaveu del grup a la Paeria, Fèlix Larrosa: "preveu partides procedents dels Fons Europeus Next Generation que són incertes ja que els projectes no han estat encara avaluats per les comissions d’avaluació de l’Estat"


Larrosa també ha lamentat que no s'ha fet cap gest per part de l'equip de govern de pactar els comptes amb els socialistes: “a hores d’ara no em consta que l’equip de govern municipal hagi fet cap gest per pactar els pressupostos amb el PSC”.


Les més de la seixantena esmenes presentades pels socialistes preveuen una inversió 1,5 milions d'euros més en seguretat, civisme, neteja i il·luminació.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward