Calendari intens pel Lleida Llista abans d’acabar l’any

Els llistats tenen cites importants com la del Reus, el Barça o el Noisy a l’Europe Cup abans de ficar el punt i final a un altre any històric


En cosa de 10 dies, els de la capital del Segrià s’hauran de veure les cares amb aquests tres equips citats anteriorment, per acabar tancant el 2021 reben, ja al Pavelló Onze de Setembre si no hi ha novetats, a l’Alcoi el diumenge 19 de desembre.


Un darrer mes de l’any més que intens i que Albert Folguera, l’entrenador, valorava de la següent forma: “La veritat és que el calendari final és important. El Noisy ha priori és el més assequible que tenim i també l’Alcoi, però venen partits molt seguits, amb 10 dies juguem tres partits”.


La temporada 2021/2022 del Lleida Llista, sobretot a l’OK Lliga, està sent pràcticament impecable i és que dels 9 partits disputats, els de Folguera han sumat cinc victòries, tres empats i només una derrota. L’entrenador, però, demana tranquil·litat: “Hem de fer la feina que estem fent, treballar com ho estem fent i encarar els partits com ara. Tenim uns jugadors amb experiència, que conjuntats amb els joves estem aconseguint trobar l’equilibri, quan el trobem, podem jugar de tu a tu amb qualsevol. Ara bé, com sempre, partit a partit”.


Uns 18 punts aconseguits que permeten que el Lleida Llista comenci el mes de desembre ocupant la tercera posició de l’OK Lliga, per darrere dels totpoderosos Barça i Liceo. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward