Torrefarrera repartirà 10.000 euros en vals de descompte per comprar al comerç local aquest Nadal

Torrefarrera repartirà 10.000 euros en vals de descompte per comprar al comerç local aquest Nadal. Concretament, s’entregaran 1.000 vals de 10 euros cadascun que es podran gastar entre el 15 de desembre i el 9 de gener.


Els descompten els podran sol·licitar totes les persones majors d’edat empadronades al municipi omplint un formulari en línia entre el 3 i el 8 de desembre. Les primeres 800 que ho facin rebran aquest descompte, que es podrà bescanviar al petit comerç del municipi adherit a l’Associació de Comerciants amb una compra mínima de 20 euros. A més, per tal que tothom hi pugui accedir, les persones d’edat avançada que no disposin de recursos tecnològics podran omplir el formulari de forma presencial el proper dimarts a la Llar dels Jubilats de Torrefarrera. En aquest cas s’entregarà el val a les primeres 200 persones.


La campanya està organitzada per l’Ajuntament de Torrefarrera, PIMEC Comerç i l’Associació de Comerciants de Torrefarrera i és una continuació de la que es va iniciar l'any passat motivada per la crisi de la Covid-19.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward