La 7a Fira Oleotèxtil de l'Espluga Calba se celebrarà amb les cooperatives d'oli Spelunca i la tèxtil John-Fil com a protagonistes

La 7a Fira Oleotèxtil de l'Espluga Calba se celebrarà amb les cooperatives d'oli Spelunca i la tèxtil John-Fil com a protagonistes. Se celebrarà el dia 8 de desembre en diferents punts del municipi.


La Fira Oleotèxtil és un certamen on es donen a conèixer dos sectors característics del municipi: per una banda, el sector de l'oli. A la Cooperativa Agrària, com a novetat d'aquest any, es podrà degustar l'oli verd, que conté tots els aromes de les olives primerenques i, a més, es podran visitar el molí vell i l'agrobotiga, on tindrà lloc la venda d'oli Spelunca i tast de diferents tipus d'oli.


Pel que fa al sector tèxtil, amb més de 50 anys d'experiència en fabricació de jerseis, la Cooperativa John-Fil, cendrà de gènere de punt.


Paral·lelament, es faran visites guiades i gratuïtes al Castell de l'Espluga, hi haurà inflables per als més petits i actuacions musicals per part de la colla de Gegants i Grallers de l'Espluga.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward