L'Ajuntament de Tàrrega insisteix als propietaris de pisos buits que els posin a disposició de la borsa de lloguer social

L'Ajuntament de Tàrrega insisteix als propietaris de pisos buits que els posin a disposició de la borsa de lloguer social del municipi. L'objectiu és incrementar l'oferta de pisos de lloguer a preus assequibles i afavorir la sortida al mercat del parc d'habitatges desocupats.


A través de les xarxes socials, l'Ajuntament de Tàrrega anima les persones tenidores d'un habitatge desocupat a informar-se dels avantatges als quals poden tenir accés si el lloguen mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge.


Aquesta borsa ofereix un servei integral d'assessorament i altres prestacions amb avantatges, s'avala el lloguer fins a 6 mesos de cobertura en cas d'impagament, una assegurança multirisc per a possibles desperfectes i una assegurança de defensa jurídica.Les persones interessades a posar un habitatge per llogar a través de l'Oficina Local d'Habitatge poden demanar informació a la web de l'ajuntament o al telèfon del consistori.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward